Skip to content

BOSHAARD OP FILMFEST GENT 15 oktober 2022

Raoul SERVAIS

Met BOSHAARD mogen we op het filmfest van Gent optreden met 3 films van Raoul Servais. Die dezelfde dag komt ook zijn meest recente film in Premiere. Iets om naar uit te kijken! meer info

PERS TEKST

Boshaard x Servais – Chromophobia

Chromophobia is een unieke beleving die het midden houdt tussen concert en filmbezoek. Kortfilms van Servais worden door Boshaard live van muziek voorzien. Een donkere trip doorheen piano improvisaties, beklijvende thema’s en beats die aan de ribben blijven plakken, terwijl Servais het publiek visueel bij de hand neemt.

Boshaard zijn Dominique Vantomme en Toon Bosschaert. Gezellig tijdens one take sessies, met een zilte jodiumachtige smaak, hallucinerend op de tuinzolder. Live op een podium, doen ze dit gedreven omringd door toetsen, analoge drumcomputers, webcams & knopjes opnieuw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *